Capoeira treningi - Ljubljana - začetek 2. 10. 2023

Redni treningi za otroke   

OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1, Ljubljana Bežigrad (večnamenska dvorana)
  - Ponedeljek od 18.30 do 19.30 (otroci nad 9 let) 
  - Petek od 17.30 do 18.30 (otroci nad 4 leta) 

* Na ponedeljkove in petkove treninge za otroke vabljeni tudi njihovi starši.

Redni treningi za odrasle in otroke 12+  

OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1, Ljubljana Bežigrad (večnamenska dvorana)
  - Ponedeljek od 18.30 do 19.30 
  - Petek od 17.30 do 18.30  
 

Potek vadbe

Vadbo začnemo z ogrevanjem in raztezanjem telesa. V osrednjem delu ure ponavljamo tehnične elemente napada, obrambe in akrobacij, ki smo jih že spoznali, ter se posvetimo spoznavanju novih elementov. Sestavni del osrednjega dela je tudi učenje igranja na inštrumente, petje in prosta igra. Vadbo zaključimo s krepilnimi vajami in ohlajanjem. Vsaka ura je drugačna, inovativna in kreativno zastavljena.

Oprema

Vadimo v uradni opremi - abadá, to so bele hlače in bela majica z logotipom capoeira šole, ki jo zastopamo in predstavljamo. Del uradne opreme je tudi pas.
Če ste začetnik ali začetnica, potrebujete udobno športno opremo (npr. trenirka, pajkice, majica s kratkimi rokavi), ki ne ovira gibanja. Ker vadimo bosi, obuvala ne potrebujete. Priporočljiva oprema je steklenička vode in brisača

Vpis 

Vpis je možen celo leto.  Vse, kar morate storiti, je, da pridete na redni trening in brezplačno poskusite. Če vam je všeč, izpolnite pristopno izjavo, se včlanite v društvo in začnete z rednim treniranjem. Trenirate lahko enkrat tedensko, dvakrat tedensko ali bolj pogosto. Trenirate lahko v vseh terminih (upoštevajoč vaše predznanje), na vseh lokacijah, termine pa lahko tudi zamenjujete (npr. prvi teden pridete na trening v torek in četrtek, drugi teden pa v ponedeljek in petek).  

Individualna vadba

Če želite vadite individualno, vam sestavimo urnik in program vadbe. Za več informacij pokličite na 041 504 621